Wróć do produktów

Farfalle ze szpinakowym pesto i serem mozzarella

Makaron z sosem szpinakowym i serem mozzarella.

Składniki

Makaron gotowany 51 % (makaron z pszenicy twardej, woda, olej rzepakowy, sól), sos szpinakowy 37 % (szpinak 48 %, olej rzepakowy, nasiona słonecznika, ekstrakty z przypraw, czosnek, ocet spirytusowy, sól, czosnek suszony, pieprz czarny mielony), marynowana czerwona papryka czereśniowa (papryka czereśniowa, ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), ser mozzarella 2,5% (z mleka).

Alergeny pszenica, mleko
  • Wartość energetyczna (w 100g)
  • 987 kJ / 237 kcal 16 g 1,8 g 17 g 3,1 g 5,5 g 0,7 g
  • tłuszcz
  • 16 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
  • 1,8 g
  • węglowodany
  • 17 g
  • - w tym cukry
  • 3,1 g
  • błonnik
  • 0 g
  • białko
  • 5,5 g
  • sól
  • 0,7
Gdzie nas znajdziesz

Perla. Pełna dostępności

Przepisy

przygotuj jak chcesz

Artykuły

warto przeczytać