Wróć do produktów

Hummus paprykowy

Hummus paprykowy – pasta z ciecierzycy i sezamu z pastą paprykową

  • Bez konserwantów.
  • Produkt roślinny.
  • Źródło błonnika pokarmowego.
  • Źródło kwasów tłuszczowych OMEGA-3.
Składniki

Gotowana ciecierzyca 49 % (ciecierzyca, woda), pasta paprykowa 18 % (papryka czerwona, papryka czereśniowa, ocet spirytusowy, cukier, sól), olej rzepakowy, pasta sezamowa 8,6 %, woda, ocet spirytusowy, ekstrakty z cebuli, sól, przyprawy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

Alergeny sezam
  • Wartość energetyczna (w 100g)
  • 936 kJ / 226 kcal
  • tłuszcz
  • 17 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
  • 1,7 g
  • węglowodany
  • 7,,3 g
  • - w tym cukry
  • 2,0 g
  • błonnik
  • 8,6 g
  • białko
  • 6,7 g
  • sól
  • 1,2 g
Gdzie nas znajdziesz

Perla. Pełna dostępności

Przepisy

przygotuj jak chcesz

Artykuły

warto przeczytać