Wróć do produktów

Hummus bio paprykowy

BIO Hummus paprykowy – pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowaną czerwoną papryką.

  • Bez konserwantów.
  • Produkt roślinny.
  • Bez GMO.
  • Źródło błonnika pokarmowego.
  • Źródło kwasów tłuszczowych OMEGA-3.
Składniki

ciecierzyca gotowana 52 % (ciecierzyca*, woda), marynowana czerwona papryka 15 % (papryka czerwona*, ocet spirytusowy*), pasta sezamowa* 12 %, olej rzepakowy*, ocet spirytusowy*, woda, cukier trzcinowy*, sól, czosnek suszony*, kmin rzymski*, chili mielone*, chili płatek*.
*- surowiec ekologiczny.

Alergeny sezam
  • Wartość energetyczna (w 100g)
  • 1103 kJ / 266 kcal
  • tłuszcz
  • 20 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
  • 2,2 g
  • węglowodany
  • 9,1 g
  • - w tym cukry
  • 4,2 g
  • błonnik
  • 9,4 g
  • białko
  • 7,8 g
  • sól
  • 1,4 g
Gdzie nas znajdziesz

Perla. Pełna dostępności

Przepisy

przygotuj jak chcesz

Artykuły

warto przeczytać