Wróć do produktów

Bruschetta trio: paprykowo-pomidorowa, pomidorowa, oliwkowa

Mix smakowych past: pasta paprykowo-pomidorowa, delikatnie pikantna; pasta z podsuszanych pomidorów z czosnkiem i bazylią w oleju rzepakowym; pasta z zielonych i czarnych oliwek z marynowanymi kaparami w oleju rzepakowym.

  • Bez dodatku substancji koserwujących.
  • Produkt roślinny.
Składniki

Składniki: pasta paprykowo-pomidorowa (34 %): papryki czerwone marynowane 13 % (papryki czerwone, cukier, ocet spirytusowy, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy), pasta pomidorowo-paprykowa 10 % [pomidory krojone 6 % (pomidory, sok pomidorowy, sól), woda, cukier, cebula marynowana (cebula, sól), papryka konserwowa 0,4 % (papryka, ocet spirytusowy, cukier, sól), ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, sól, przyprawy], olej rzepakowy, pomidory suszone marynowane 3 % (pomidory suszone, woda, cukier, sól), czosnek marynowany (czosnek, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy), ocet spirytusowy; Pasta z podsuszanych pomidorów z bazylią i czosnkiem w oleju rzepakowym (33 %): pomidory podsuszane 24 %, olej rzepakowy 6,5 %, ocet spirytusowy, bazylia 0,3 %, sól, czosnek suszony 0,3%; Pasta z marynowanych, drylowanych czarnych i zielonych oliwek z marynowanymi kaparami w oleju rzepakowym (33 %): oliwki marynowane, drylowane w zmiennych proporcjach 15 % (oliwki czarne, oliwki zielone, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy; stabilizator: glukonian żelazawy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), olej rzepakowy, pomidory suszone marynowane (pomidory suszone, woda, cukier, sól), kapary marynowane 1,5 % (kapary, sól), ocet spirytusowy.
Pomimo najwyższej staranności w procesie produkcji produkt może zawierać pestki oliwek lub ich fragmenty.

  • Wartość energetyczna (w 100g)
  • 1282 kJ / 311 kcal
  • tłuszcz
  • 31 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
  • 2,6 g
  • węglowodany
  • 5,2 g
  • - w tym cukry
  • 5,2 g
  • błonnik
  • 2,9 g
  • białko
  • 1,4 g
  • sól
  • 2,1 g
Gdzie nas znajdziesz

Perla. Pełna dostępności

Przepisy

przygotuj jak chcesz

Artykuły

warto przeczytać