Wróć do produktów

Czerwone i zielone papryczki nadziewane serkiem

Mix marynowanych zielonych i czerwonych papryk nadziewanych serkiem śmietankowym w oleju rzepakowym.

Składniki

serek śmietankowy 48 % (mleko, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia, regulatory kwasowości: kwas mlekowy), olej rzepakowy 20 %, marynowana papryka zielona 16 % (zielona papryka, regulator kwasowości: kwas octowy; woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, pirosiarczyn sodu), marynowana papryka czerwona 16 % (papryka czerwona, regulator kwasowości: kwas octowy; woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; stabilizator: chlorerk wapnia).

Alergeny mleko, pirosiarczyn sodu
  • Wartość energetyczna (w 100g)
  • 619 kJ / 150 kcal
  • tłuszcz
  • 14 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
  • 9,0 g
  • węglowodany
  • 2,1 g
  • - w tym cukry
  • 0,9 g
  • błonnik
  • 1,5 g
  • białko
  • 3,3 g
  • sól
  • 1,62 g
Gdzie nas znajdziesz

Perla. Pełna dostępności

Przepisy

przygotuj jak chcesz

Artykuły

warto przeczytać