Hummusy BIO Perla to idealne przekąski na każdy dzień. Kryją w sobie bogactwo smaku i składników odżywczych, zawierają także dobrze przyswajalne białko roślinne*. Dzięki temu łatwo się nimi nasycić, co zapobiega podjadaniu między posiłkami. Doskonale sprawdzą się na kanapki do pracy lub szkoły. Hummus jest także doskonałym dodatkiem do apetycznych przekąsek z dodatkiem świeżych warzyw, np. wrapów czy tortilli. Hummus można także smakować prosto z opakowania, zanurzając w nim kawałki marchewki lub pieczywa.
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”. Materiał opracowany przez Perla Polska sp. z o. o. sp. k. Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.
Perla Polska sp. z o. o. sp. k realizuje projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich 2014-2020 – Poddziałanie 3.2 Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym.
Operacja obejmuje przeprowadzenie kampanii reklamowej następujących produktów:
– hummus- pasta z ciecierzycy i sezamu „Perla”
– hummus paprykowy – pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowaną papryką „Perla”
– hummus pomidorowy- pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowanym suszonym pomidorem „Perla”
– ostropest plamisty
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”. Materiał opracowany przez Perla Polska sp. z o. o. sp. k. Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.
Operacja pn. „Promocja produktów wytwarzanych przez grupę producentów (hummus- pasta z ciecierzycy i sezamu „Perla”, hummus paprykowy- pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowaną papryką „Perla”, hummus pomidorowy- pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowanym suszonym pomidorem „Perla”, ostropest plamisty) oraz upowszechnienie wiedzy o tych produktach i systemie jakości, w ramach którego te produkty zostały wytworzone (System Rolnictwa Ekologicznego)” współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.
CEL REALIZACJI OPERACJI:
Promocja produktów wytwarzanych przez grupę producentów (hummus- pasta z ciecierzycy i sezamu „Perla”, hummus paprykowy- pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowaną papryką „Perla”, hummus pomidorowy- pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowanym suszonym pomidorem „Perla”, ostropest plamisty) oraz upowszechnienie wiedzy o tych produktach i systemie jakości, w ramach którego te produkty zostały wytworzone (System Rolnictwa Ekologicznego).”
PLANOWANE EFEKTY KAMPANII
Zwiększenie rozpoznawalności produktów (hummus- pasta z ciecierzycy i sezamu „Perla”, hummus paprykowy- pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowaną papryką „Perla”, hummus pomidorowy- pasta z ciecierzycy i sezamu z marynowanym suszonym pomidorem „Perla”, ostropest plamisty). Upowszechnienie wiedzy o tych produktach i systemie jakości, w ramach którego te produkty zostały wytworzone (system rolnictwa ekologicznego). Dotarcie do konsumenta w celu zwiększenia wiedzy w zakresie wysokojakościowej produkcji, a tym samym wzrost popytu na te produkty. Powinno to zapewnić zbyt tych produktów, a co za tym idzie podstawę do zwiększenia produkcji. Różne formy reklamy będą się wzajemnie uzupełniać, co pozwoli na dotarcie do dużej grupy osób. Każda z osób będzie miała możliwość zetknięcia się z różnymi rodzajami reklamy, co zdecydowanie wpłynie na zwiększenie intensywności przekazu reklamowego.
Doskonałym uzupełnieniem zdrowej diety jest ekologiczny ostropest plamisty, który ma szereg właściwości prozdrowotnych.
Najbardziej znany jest z pozytywnego wpływu na wątrobę - dzięki obecności dobroczynnej sulimaryny ma działanie odtruwające, oczyszcza i regeneruje*. Owoc ostropestu działa również przeciwutleniająco, przeciwzapalnie oraz zmniejsza syntezę cholesterolu, co ma duże znaczenie w zapobieganiu powstawania zmian miażdżycowych. Ostropest nie jest wyczuwalny w smaku, dlatego możesz bez problemu dodawać go do koktajli, soków, owsianek, posypywać nim sałatki lub ozdobić hummus."